PRILIKA ZA STARTUPOVE

Amerikanci žele vaše poslovne ideje

10.01.2014 u 19:56

Bionic
Reading

Stari ste između 18 i 25 godina, imate ideju za novi Facebook, iPhone ili hibridni automobil? Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj ima natječaj za vas

Amerikanci traže mlade ljude (između 18 i 25 godina) koji se žele uključiti u četvrti godišnji program Ron Brown Apprentice

Cilj programa je promicanje poduzetništva i solidnih poslovnih praksi, kao i povećavanje broja mladih koji su samozaposleni. Veleposlanstvo će organizirati natjecanje nalik emisiji The ApprenticeDonalda Trumpa, tijekom kojeg će sudionici predstaviti svoju ideju i poslovni plan žiriju u kojem će biti iskusni poduzetnici iz regije.

Bit će odabrane tri najbolje prijave, čiji će se autori u Zagrebu natjecati u sklopu regionalnog programa i sudjelovati u Forumu Ron Brown: Budućnost energije, koji će biti održan 6. i 7. travnja, što može biti dobra prilika za umrežavanje i pronalaženje financijera za projekt.

Prijave, napisane na engleskom, moraju sadržavati sažetak poslovnog plana na jednoj stranici te puni budžet na drugoj. Veleposlanstvu trebaju stići najkasnije do ponoći 28. veljače. Priložite CV s osnovnim podacima o sebi: ime i prezime, dob, školu/fakultet, adresu e-pošte i broj telefona.

Šaljite ih na e-mail paozagreb@gmail.com, stavite 'The Ron Brown Apprentice Program' u predmet poruke (subject).