46 MILIMETARA

Novi ultratanki LCD TV iz Philipsa

03.08.2009 u 12:26

Bionic
Reading

Philipsov ultratanki LCD TV prijamnik 42PFL9664H, dijagonale 42 inča, ističe se kako vrhunskom kvalitetom slike tako i atraktivnim minimalističkim dizajnom. Sa samo 46 milimetara dubine, ovaj model jedan je od najtanjih Philipsovih LCD-a, a minimalističkom izgledu pridonosi i vrlo tanak okvir prijamnika, koji je širok tek 25 milimetara

Opremljen NetTV-om i bežičnom WiFi mrežom, Philipsov novi LCD spreman je za pristup internetu i pregledavanje omiljenih internetskih stranica na velikom TV ekranu. Odlična HD kvaliteta slike i bez set top boxa osigurana je MPEG4 tunerom te Full HD ekranom rezolucije 1920x1080 piksela.

Za novu dimenziju gledanja zaslužna je prvenstveno tehnologija Ambilight Spectra 2 koja propušta svjetlo s ekrana na okolne zidove automatski prilagođavajući boju i jačinu osvjetljenja prema slici na ekranu. Na taj način, osim što smanjuje umor očiju, pruža poseban osjećaj udubljenosti u sliku i jedinstveno iskustvo gledanja.

Kvaliteta slike postignuta je upotrebom nekoliko tehnologija. Jedna od njih je i Perfect Pixel HD Engine koja poboljšava svaki dolazni piksel prema pikselima u njegovom okruženju stvarajući potpuno prirodnu te čistu i jasnu sliku bez smetnji neovisno o izvoru sadržaja (multimedijalni, standardni, HD). Eliminiranje trzaja slike i halo efekta postignuto je tehnologijom Perfect Natural Motion koja udvostručuje broj kadrova, osiguravajući glatko kretanje i vrhunsku oštru sliku. Slika je izrazito jasna prilikom brzih pokreta zahvaljujući i tehnologiji 200Hz Clear LCD koja osigurava vrijeme odaziva od jedne milisekunde te povećava jasnoću brzih pokreta.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 42PFL9664H može se kupiti u prodavaonicama s tehničkom opremom po cijeni od 12.990,00 kuna.