HD TELEVIZIJA

Digitalni prijemnik u novom Philipsovom LCD TV-u

16.12.2008 u 15:30

Bionic
Reading

Spreman za prijam HD signala, ovaj model LCD-a ima ugrađen DVB-T tuner s MPEG4 zahvaljujući kojem je moguće uživati u vrhunskoj kvaliteti HD slike bez dodatnog digitalnog prijamnika (set top boxa)

Za potpuni HD doživljaj, Philips je sve napredne tehnologije koje su ugrađene u TV prijamnik prilagodio upravo za HD signal. Tako Pixel Plus 3HD tehnologija osigurava oštru i prirodnu sliku punu detalja uz žive boje i prirodne pokrete bilo da se prikazuju HD, standardni TV ili multimedijski sadržaji. Pixel Plus 3HD poboljšava svaki piksel kako bi ga uskladio s pikselima koji ga okružuju stvarajući time prirodniju sliku. Za iznimno jasnu i oštru sliku i kod prikaza pokreta Philipsov LCD TV ima HD Natural Motion i 100Hz LCD tehnologiju. HD Natural Motion ispravlja isprekidane pokrete u emitiranom i snimljenom filmskom materijalu osiguravajući glatko kretanje i vrhunsku sliku. Pri prikazu brzih pokreta i izmjena scena 100Hz LCD tehnologija povećava jasnoću pokreta za više od dva puta od uobičajenih LCD-a, uz vrijeme odaziva od trims.

HD LCD ekran rezolucije 1920 x 1080 p podržava signale visoke kvalitete iz različitih HD izvora kao što su Blu-ray i napredne igraće konzole osiguravajući vrhunsku kvalitetu slike.

Uz sustav za snažan zvuk Virtual Dolby Digital, Philipsv LCD TV prijamnik pruža nenadmašan HD audio i video doživljaj.

Mnogobrojne mogućnosti povezivanja osiguravaju odličnu zabavu. Tako je moguće, uz tri HDMI ulaza na pozadini i jedan sa strane te USB priključak, LCD TV povezati s više HD izvora istodobno. Za još jednostavnije upravljanje TV prijamnikom i povezanim uređajima pomoću samo jednog daljinskog upravljača, kućno kino ima i EasyLink koji koristeći se HDMI CEC standardom povezuje sve uređaje.

Novi Philipsov LCD TV prijamnik 42PFL7403H može se kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama s tehničkom opremom po cijeni od 9.390 kuna.