SERIJE C, X I E

Paleta <i>zelenih</i> pisača iz Lexmarka

15.12.2008 u 15:50

Bionic
Reading

Tri serije pisača, C, X i E, opremljene su naprednim karakteristikama za dodatne uštede energije, što je kod ove serije uređaja potvrđeno oznakom Energy Star

E serija pisača uključuje crno-bijele pisače koji su idealni za male i srednje urede. Pouzdani i uz visokokvalitetnu izvedbu, pisači povećavaju produktivnost uštedom papira i energije te minimalnim utjecajem na okoliš. U ovoj seriji ističe se najbrži pisač u svojoj klasi, Lexmark E260dn. Navedeni novi crno-bijeli pisač omogućuje profesionalnu kvalitetu ispisa uz veliku brzinu od čak 35 stranica u minuti. Kompaktnog dizajna kojim se vrlo lako smješta na različite površine, Lexmarkov pisač omogućuje uštedu vremena i novca uz ekološke standarde za manju potrošnju energije i papira.

Lexmark E260dn može se nabaviti po cijeni od 1.834,00 kuna + PDV kod svih Lexmarkovih ovlaštenih partera.

C i X serije pisača uključuju laserske pisače u boji i laserske multifunkcijske uređaje u boji namijenjene ponajprije poslovnim korisnicima. Uz uštedu vremena i novca, ovi pisači osiguravaju i uštedu energije, i to zahvaljujući mogućnosti obostranog ispisa te ugrađenom grijaču s trenutačnim zagrijavanjem. Svi pisači za dodatnu uštedu energije mogu koristiti i eko postavku, a uz vrlo tih način rada smanjuje se i emisija buke. Energetska učinkovitost ovih Lexmarkovih pisača potvrđena je i oznakom Energy Star.

Pisači se za povezivanje koriste bežičnom tehnologijom nove generacije koja posjeduje Wi-Fi CERTIFIKAT™802.11n draft 2.0. Novi bežični standard 802.11n, uz veću brzinu povezivanja, nudi i veću stabilnost, postojanost i pokrivenost signala.
Lexmark C540n laserski pisač u boji idealan je za manje grupe i urede. Uz profesionalan i brz ispis od 21 stranice u minuti, crno-bijelo i u boji, ovaj pisač osigurava vrhunsku kvalitetu uz jednostavno odabiranje i korištenje optimalnih postavki. Kao i ostali pisači iz ove serije, Lexmark C540n omogućuje veću produktivnost uz znatne uštede energije.

Lexmark C540n može se nabaviti kod svih Lexmarkovih ovlaštenih partnera po cijeni od 1.807,00 kuna + PDV.

Lexmark X543dn, višenamjenski uređaj u boji, kopira, skenira i ispisuje uz brzinu ispisa od 21 stranice u boji i crno-bijelo. Ovaj model pisača namijenjen je malim uredima i velikim tvrtkama koje se koriste naprednim funkcijama za vrhunsku kvalitetu ispisa. Uz ostale navedene karakteristike za uštedu energije, ovaj pisač koristi i tonere velikog kapaciteta koji osiguravaju manje troškove ispisa uz očuvanje prirodnih resursa.

Lexmark X543dn može se nabaviti kod svih Lexmarkovih ovlaštenih partnera po cijeni od 4.084,00 kuna + PDV.