tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+14

SAMSUNG B5702

Novi Samsungov mobitel s dvije SIM kartice

Današnji mobiteli prekrcani su brojnim inovacijama koje većini korisnika ne trebaju, no zato im uglavnom nedostaje jedna opcija koja bi mnogima bila korisna, a to je mogućnost korištenja dvije SIM kartice istovremeno. Samsung je u nas prvi ponudio takav uređaj, a sada je predstavio i B5702, novi mobitel s istom opcijom

Datum objave:
20.7.2009 10:38

Zadnja izmjena:
20.7.2009 11:00

Vezane teme

Po svojim specifikacijama, Samsung B5702 mogli bismo svrstati u poslovnu srednju klasu. To je klizni uređaj sa zaslonom dijagonale 2,4 inča i razlučivosti 320x240 piksela, kamerom razlučivosti tri megapiksela, internom memorijom od 50 megabajta koju je moguće proširiti memorijskim karticama, a tu je i USB priključak, Bluetooth, FM radio te podrška za EDGE komunikaciju.

Ono što ovaj uređaj čini drukčijim od ostatka na tržištu je mogućnost korištenja dvije SIM kartice istovremeno, što je česta potreba korisnika koji su prisiljeni imati dva mobitela. Za svaku karticu moguće je pohraniti posve razdvojene postavke (kartice mogu biti iz različitih mreža, pa čak i država, a Samsung je otišao tako daleko da prikazuje dva različita indikatora signala za svaku karticu). Obje su kartice aktivirane istovremeno, s tim da je jedna postavljena kao 'glavna', a to možete promijeniti pritiskom na tipku na boku uređaja.

Samsung B5702 dostupan je na našem tržištu po cijeni od 2.099 kuna.

www.samsung.com

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr