Tehnologija THE LYING DOWN GAME

Ležanje u javnosti hit je na Facebooku

  • Autor: G. M.
  • 10.7.2009 10:33:27
  • 10.7.2009 10:13:56

Dokoni korisnici Facebooka smislili su igru koju su nazvali The lying down game, a cilj je ležati negdje na javnom mjestu i tako se fotografirati

Facebook grupa The lying down game okuplja sudionike igre ležanja i popunjena je brojnim fotografijama njihovih pothvata. U igri se sudjeluje tako da se legne licem prema dolje, rukama uz tijelo, pri čemu nožni prsti moraju biti usmjereni prema tlu te se onda u tom položaju fotografira. Ležanje mora biti na nekom javnom mjestu da bi zadovoljilo kriterije igre. Fotografija se postavlja na grupu, a sudionici koji su legli na što neobičnijem javnom mjestu te oni koji su na to uspjeli natjerati što više ljudi smatraju se uspješnijima u igri.

Trenutačno grupa broji preko tri tisuće fotografija sudionika igre i neki od kadrova doista su impresivni. Grupa ima preko 11.000 članova i većina njih planira sudjelovati, ako već nisu. Rasprave na grupi pokazuju da nije uvijek jednostavno napraviti fotografiju za natjecanje; neki natjecatelji naišli su na probleme, a neki su se umalo ozlijedili, stoga pročitajte njihova iskustva ako se odlučite sudjelovati u ovoj bizarnoj igri.

'The lying down game'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još