MALE ZVIJEZDE

Upoznajte najpopularnije klince Instagrama

12.08.2013 u 09:06

Bionic
Reading

Neki od njih još se nisu riješili pelena, ali zahvaljujući svojim roditeljima, postali su Instagram zvijezde

Instagram svoju popularnost može zahvaliti činjenici da ljudi žele s cijelim svijetom podijeliti zanimljive (i ne tako zanimljive) trenutke iz svog života.

Pridoda li se tome prirodna potreba roditelja da se hvali svojim potomcima i gura pod nos fotografije 'svog najdražeg zlata', jasno je zašto Instagram obiluje fotografijama klinaca.

Roditelji pokušavaju pokazati kako su upravo njihovi klinci najljepši, najzanimljiviji, najbolji. I dok će većini biti dovoljno da svi njihovi prijatelji oduševljeno pričaju o klincima, drugi prikupljaju 'obožavatelje' i 'pratitelje' iz cijelog svijeta.

Business Insider pronašao je nekoliko klinaca koji su prikupili zavidan broj 'pratitelja', a neki su svoju popularnost već i unovčili.

Alonso Mateo tako ima svega pet godina, još ne ide u školu, a već je postao prava modna ikona čiju svaku fotografiju željno iščekuje više od 40 tisuća pratitelja. Iako je Mateo sa svojim ozbiljnim izrazima lica na pravom putu do modne piste i karijere fotomodela (barem onog dječjeg), ne možemo se oteti dojmu da mu je u svemu ipak malo pomogla majka, inače stilistica.

Ako ste mislili da je Mateo senzacija, niste vidjeli 15-godišnjeg Brenta Riveru. Ova tinejdžerska senzacija, koja za sebe kaže da je glumac, ima više od 550 tisuća 'pratitelja' (većinom tinejdžerica) koji posebno vole njegove autoportrete.

Australka Alli Simpson ima tek 14 godina, zahvaljujući Instagramu pokrenula je svoju manekensku karijeru. Otkako se preselila u Los Angeles pridobila je nove 'pratitelje' pa se njihov broj sad popeo na vrtoglavih milijun.

Mala plesačica, pjevačica, glumica i modna obožavateljica Jordyn Jones ima samo 12 godina, a već je nastupala s Willom Smithom i pojavila se na šou X Factor. Njene fotografije na Instagramu vjerno prati više od 200 tisuća pratitelja, a broj iz dana u dan raste.

Još jedno 'čudo od djeteta' je četverogodišnja Kaylee Aguilera koja kao i Mateo svaki dan svijetu predstavlja svoje modne kombinacije. Samo je pitanje vremena kad će ova preslatka djevojčica krenuti put modnih pista, a do tad svaku njenu odjevnu kombinaciju komentira nešto više od 55 tisuća 'pratitelja'.







Dvoipolgodišnja Quinn najbolji je pokazatelj koliko popularnost na Instagramu može značiti u poslovnom smislu. Nakon što je zbog svoje ljubavi prema maminom nakitu prikupila više od 50 tisuća 'obožavatelja', njen je otac pokrenuo cijelu liniju modnih dodataka namijenjenu 'malim princezama'. Vidimo li novu modnu divu u nastajanju?