CINEMAONE

Kompaktno kućno kino iz radionice Philipsa

03.07.2009 u 07:20

Bionic
Reading

Philipsovo novo kućno kino CinemaOne, zahvaljujući kompaktnom dizajnu i malim dimenzijama, idealno će se uklopiti u sve prostore pa i one manje kao što su spavaće sobe, manji stanovi ili uredi. Naime, kućno kino sastoji se od samo jedne jedinice koja objedinjuje DVD i CD player, iPod priključak, petokanalno pojačalo, šest zvučnika i subwoofer

Iako malih dimenzija (27,3 puta 17,2 puta 27,3 cm), Philipsovo kompaktno kućno kino osigurava visoku kvalitetu zvuka i slike za potpuni kino doživljaj. Izvrstan surround zvuk iz samo jedne jedinice postignut je zahvaljujući šestorim precizno postavljenim zvučnicima koji okružuju samo središte uređaja. Zvučnik za duboke tonove (subwoofer) ugrađen je u postolje jedinice pa nisu potrebni nikakvi dodatni kabeli za povezivanje što osigurava urednu površinu oko kućnog kina. Za još bolji zvuk, Philips CinemaOne opremljen je i inovativnom tehnologijom FullSound koja osigurava jasan i čist zvuk čak i kompresiranih formata.

Philipsovo novo kućno kino reproducira različite formate, uključujući DivX, MPEG i WMV. Ima direktan priključak za iPod kojim je tako moguće upravljati putem daljinskog upravljača te pregledavati zabavne sadržaje s iPoda na velikom TV ekranu. Za povezivanje s ostalim uređajima, Philips CinemaOne ima i USB te HDMI priključak.

Philipsovo kućno kino CinemaOne moguće je nabaviti po cijeni od 1.190 kuna.