Tehnologija GOTOVO DA NE POVJERUJEŠ

Google Chrome izašao iz beta verzije

  • Autor: B. R.
  • 12.12.2008 10:09:37
  • 12.12.2008 8:00:00

Dogodilo se ono što se u Gogleovom taboru događa toliko rijetko da bismo takve slučajeve mogli nabrojati na prste jedne ruke. Jedan od proizvoda internetskog diva predstavljen je u konačnoj verziji

Google je korisnicima ponudio nadogradnju preglednika Chrome na verziju 1.0.154.36, čime je ovaj web preglednik i službeno izašao iz beta verzije. Kako je navedeno na službenom Googleovom blogu, 'svi ciljevi stabilnosti i performansi uspješno su dostignuti i iz tog razloga iz Chromea uklanjamo oznaku Beta'.

Vijest o izlasku Chromea iz beta verzije donekle je iznenađujuća poznavajući politiku ove kuće da neke svoje proizvode, poput webmail servisa Gmail, drži u beti i nekoliko godina nakon predstavljanja, no s druge strane i nije toliko iznenađujuća. Naime, kako bi se proizvođači i dućani računalnom opremom odlučili na predinstaliranje određenog komada softvera na svoja računala, nužno je da isti bude predstavljen u konačnoj verziji.

U 100 dana od predstavljanja Google Chrome uspješno je ugrabio oko 10 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, a dosad je ponuđeno čak 14 nadogradnji ovog web preglednika.

Više detalja o novotarijama u konačnoj verziji Google Chromea možete pročitati na ovoj adresi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još