tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+20
Pula
+15
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+13

SVAKODNEVNI VITEZOVI

Kako Rusi paze jedni na druge u prometu

Provedete li dovoljno dugo vremena na mreži, nagledate se koječega čudnog, bizarnog, pa i odvratnog. I onda naletite na video koji vam povrati vjeru u ljudski rod, makar malo

Datum objave:
6.5.2013 8:00

Zadnja izmjena:
6.5.2013 12:07

Kamere u vozilima dio su svakodnevnice u Rusiji. Vozači ih koriste stalno kako bi izbjegli iznuđivanje korumpirane prometne policije i lažne optužbe drugih sudionika u prometu.

Video zapisi snimljeni pomoću njih pojavljuju se svako malo, prikazujući padove zrakoplova, prometne nesreće, čak i nesvakidašnje događaje poput udara meteora.

No ovaj je drukčiji. Podsjeća nas koliko je malo potrebno da bismo učinili dobro djelo svaki dan.

Vidjet ćete vozače koji staju i izlaze iz auta kako bi preveli starice preko ceste i podigli čovjeka na štakama, zaštitili odbjegle bebe i životinje, pomogli jedni drugima u nevolji...

Sjetite se toga što ste vidjeli idući put kad se nađete za volanom. I vi to možete.

Pogledajte video:


247616,245712,233164,105418

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr