VIŠE OD MOBITELA

Globalna premijera mobitela Samsung Jet

17.06.2009 u 10:41

Bionic
Reading

Samsung Jet utjelovljuje sve prednosti naprednih opcija pametnih telefona, ali i sučelje konvencionalnih mobilnih telefona koje je jednostavno za korištenje

Samsung Jet nije samo još jedan u nizu mobilnih telefona sa zaslonom osjetljivim na dodir, nego današnjim korisnicima donosi potpuno novi koncept mobilnih telefona. Uređaj podržava najnaprednije opcije pametnih telefona, uključujući multi-task manager i Microsoft Exchange ActiveSync koji korisnicima omogućuju jednostavno navigaciju kroz imenik u sklopu uglađenog i kompaktnog dizajna.

Samsung Jet se slobodno može pohvaliti da je prvi na području tehnologije zaslona, ali i brzine reakcije. Prvi put predstavlja 16M WVGA AMOLED zaslon (3,1 inč) koji nudi najživopisnije i najšarenije iskustvo kod mobilnih telefona sa zaslonom osjetljivim na dodir – WVGA AMOLED zaslon ima rezoluciju koja je četiri puta veća od rezolucije na WQVGA zaslonima. Njegov procesor za aplikacije od 800 MHz omogućuje nevjerojatnu brzinu i izuzetne performanse, zbog kojih je Jet najbrži mobilni telefon sa zaslonom osjetljivim na dodir na tržištu.

Na njegovom sjajnom zaslonu koji svi zamjećuju, Samsungovo najnovije korisničko sučelje TouchWiz 2.0 omogućuje neusporedivo iskustvo korisniku uključujući i nove značajke kao što su korisničko sučelje za pokret, pametno otključavanje, widget zaslon koji se može prilagođavati, koji omogućuju savršeno upravljanje i za poslovne i za privatne potrebe.

Samsungov pretraživač interneta Dolfin dizajniran je kako bi korisnici jednostavno i brzo mogli pretraživati internetske stranice i pristupiti popularnim stranicama poput društvenih mreža. Pretraživač unapređuje iskustvo mobilnog interneta omogućujući korisnicima istovremeno pregledavanje do pet različitih stranica i označavanje omiljenih stranica kao widgets na naslovnici telefona. U mobilni telefon su ugrađeni zaštita od oglasa, opcija za mnogostruki download i pozadinski download te višenamjensko polje za upisivanje adresa koji zajednički dodatno obogaćuju iskustvo, dok jedinstvena Dolfin opcija zuma s jednim prstom omogućuje korisnicima da si povećavaju ili smanjuju internetske stranice koristeći samo jednu ruku.

Samsung Jet se može pohvaliti i multimedijalnim značajkama uključujući kameru s pet megapiksela, ugrađeni GPS, DNSe & SRS Sound Effect tehnologiju za nenadmašnu kvalitetu zvuka te video podršku za DivX i XviD, što omogućuje jednostavno skidanje i pregledavanje video zapisa.