STIGLA I KOD NAS

Sony Xperia Z kreće u prodaju

06.03.2013 u 12:59

Bionic
Reading

Novu Sonyjevu perjanicu zasad možete naći jedino u ponudi Hrvatskog telekoma. Do 20. ožujka surfanje na mreži 4G je bez naknade

Riječ je o prvom uređaju iz premium kategorije koji donosi niz praktičnih karakteristika kao što su otpornost na vodu i prašinu te Full HD HDR (High Dynamic Range) za snimanje izvanserijskih fotografija i videozapisa.

Glavno obilježje kamere sa 13 megapiksela, uz spomenuti Full HD HDR, mogućnost je snimanja kvalitetnih fotografija i videa, čak i uvjetima kontra svjetlosti. Usto, kamera donosi i niz ostalih naprednih mogućnosti poput 16 puta digitalnog zuma, načina snimanja više fotografija u nizu (burst mode), brojne foto efekte, mogućnost detekcije lica i osmjeha itd.

Sony Xperia Z ima LCD zaslon rezolucije 1080p i dijagonale pet inča (12,7 centimetara), a pokreće ga Sonyjev Mobile BRAVIA Engine 2. Trebao bi biti iznimno otporan na vodu i izdržati do 30 minuta na dubini do jednog metra.

Uređaj ima mogućnost surfanja na mreži 4G mreži, a pokreće ga četverojezgreni procesor na 1,5 GHz, što s dva gigabajta RAM-a omogućuje prilično veliku brzinu rada.

Ako ste korisnik HT-a, opciju za surfanje na mreži 4G možete koristiti bez dodatnog plaćanja do 20. ožujka

HT Sony Xperiu Z nudi u crnoj i bijeloj boji, a uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca u tarifi EXTRA total+ XXL dostupna je za 498 kuna.

Više o uređaju pročitajte u članku S novom Xperiom se možete i okupati