Tehnologija 42PFL8404H LCD

Philips predstavlja novu seriju LCD televizora

  • Autor: B. R.
  • 5.6.2009 9:04:09
  • 5.6.2009 7:05:57

Philips je predstavio nove LCD TV prijamnike, serije osam. Prvi pripadnik nove serije dolazi pod oznakom Philips 42PFL8404H

Uz nagrađivane Philipsove tehnologije za poboljšanje slike i zvuka te MPEG4 DVB-T/C tuner za prijam HD signala, nova linija opremljena je i NetTV-om. Ova opcija omogućuje pregledavanje online sadržaja izravno na TV prijamniku pomoću daljinskog upravljača i bez uporabe računala. Dovoljno je spojiti TV izravno na kućnu mrežu putem ugrađenog priključka Ethernet ili bežične WiFi mreže

Jedan je od modela iz nove serije i 42-inčni LCD 42PFL8404H. Uz mogućnost online povezivanja, novi Philipsov LCD pruža vrhunski doživljaj gledanja i slušanja, a za što je zaslužna tehnologija Ambilight Spectra 2 koja svjetlost i boje s ekrana produžuje na zidove s dvije bočne strane.

Kvalitetu slike osigurava i nova tehnologija Pixel Precise HD koja je temeljena na nagrađivanom Pixel Plusu. Zahvaljujući Pixel Preciseu 100 Hz, ovaj model TV prijamnika ima najbrže vrijeme odziva LCD matrice u svojoj kategoriji od tri ms (mjerna jedinica BEW). Potpuno oštra i jasna slika tako je osigurana i pri brzim pokretima i izmjenama scena.

Za povezivanje Philipsov LCD ima 4 HDMI priključka te DLNA PC mrežni link koji omogućuje bežično spajanje TV-a s računalom. Zahvaljujući toj funkciji, moguće je na velikom TV ekranu pomoću daljinskog upravljača pregledavati videozapise ili slike pohranjene na računalu.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 42PFL8404H može se kupiti u prodavaonicama tehničke opreme po cijeni od 9.490 kuna.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još