tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+14

TKO TO ŽELI VIDJETI?

'Iscurila' porno fotka Arnolda Schwarzeneggera?

Poznati glumac i političar mogao bi se naći usred skandala - isplivala je fotografija iz njegovih mlađih dana na kojoj je snimljen tijekom seksa

Datum objave:
30.1.2013 22:33

Zadnja izmjena:
31.1.2013 8:29

Kako javlja New York Post, ta je fotografija dio ostavštine pokojnog osnivača časopisa Penthouse Boba Guccionea, pronađena uskladištena s još niz zanimljivih predmeta.

Njujorškom listu to je otkrio neimenovani kupac hrpe ormarića čiji je Guccione bio vlasnik, a koje je preuzeo nakon što je pokretač Penthousea bankrotirao.

Zasad se ne zna što smjera s novootkrivenom fotografijom, a ni Schwarzenegger se dosad nije oglasio. Nagađamo kako su u tijeku pregovori daleko od očiju javnosti.

U ormarićima su, navodno, također pronađene i dosad neobjavljene golišave fotografije Madonne i Lauren Hutton te dokumenti koji objašnjavaju zašto je objavio fotografije tadašnje Miss Amerike Vanesse Williams.

215900,215643,209681,92256

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr