JEDINSTVENA KARAKTERISTIKA

Palm Pre će se spajati na iTunes

29.05.2009 u 11:52

Bionic
Reading

Tvrtka Palm izvijestila je da će se njezin dugo očekivani pametni telefon Pre moći spajati na Appleov iTunes te da će korisnici moći kupovati online sadržaje jednako kao da servisu pristupaju preko iPoda ili iPhonea

'Činimo sve kako bismo korisnike učinili sretnima, a ovo je jedna od opcija koja će korisnike itekako zadovoljiti', izjavio je na konferenciji D: All Things Digital Jon Rubinstein, izvršni direktor Palma, a nekadašnji direktor u Appleu.

Ova sposobnost uređaja da u potpunosti podržava iTunes jedinstvena je nekom uređaju koji nije proizveo Apple.

Da podsjetimo, Palm Pre ima 3,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir, razlučivosti 480 puta 320 piksela, kliznu QWERTY tipkovnicu, WiFi, USB (putem MicroUSB priključka), Bluetooth i HSDPA povezivost, kameru razlučivosti tri megapiksela, troipomilimetarski konektor za slušalice, osam gigabajta ugrađene memorije, podršku za MMS te senzore koji osvjetljavaju zaslon u uvjetima slabog svjetla ili ga gase kada približite uređaj uhu.

Palm Pre će se na američkom tržištu pojaviti 6. lipnja i predstavljat će veliku konkurenciju Appleovom iPhoneu, a nažalost nije nam poznato kada će se pojaviti na našem tržištu.