NAGRADNJAČE

Tko je osvojio Sagem my411C LuluCastagnette

09.12.2008 u 14:44

Bionic
Reading

T-Mobile je u ponudu uveo jedinstveni mobilni uređaj ženstvenog dizajna Sagem my411C LuluCastagnette, koji možete osvojiti točnim odgovorom na naše pitanje

Ovaj preklopni uređaj šampanj boje primarno je namijenjen djevojkama i ženama koje cijene dizajn nježnih i ženstvenih linija, a na njemu se nalazi i prepoznatljivi medvjedić koji je ujedno i zaštitni znak marke LuluCastagnette. Posebnu čar daje mu i efekt ogledala na zaslonu te činjenica da je relativno malih dimenzija: 91 x 46 x 16mm. Odlikuju ga funkcije poput VGA kamere, Jave, Bluetootha, reprodukcije glazbe, čitača mikro SD kartica, itd.

Ponosne vlasnice uređaja mogu uživati i u LuluCastagnette poklonima koje dobivaju u sklopu kupljenog Simpa paketa: nakitu za telefon, medvjediću Lulu Castagnette te naljepnici s kristalima.

Uređaj se može kupiti isključivo u prodavaonicama DM-a, po cijeni od 498 kn s početnim iznosom od 20 kn na Simpa računu. Korisnici će na svoj Simpa račun dobiti i dodatnih 80 kn za svaku od sljedeće četiri nadoplate računa s bonom od 50 i više kn (po 20 kn za svaku nadoplatu).

Sretni dobitnik je Robert Nedjeral-Brusaferri iz Zagreba.Čestitamo!