NAGRADNA IGRA

Surfam gradom 3G signalom

23.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Surfam gradom 3G signalom

Pravila nagradnog natječaja 'Surfam gradom 3G signalom'

1. Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, 10000 Zagreb (dalje u tekstu: Priređivač), organizira nagradni natječaj pod nazivom 'Surfam gradom 3G signalom' koji će se održati na dan 27. listopada 2012. godine na području grada Bjelovara, Požege i Virovitice (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) te se ovim pravilima određuju uvjeti pod kojima se priređuje Nagradni natječaj.

2. U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske (dalje u tekstu: Sudionici Nagradnog natječaja).
Svaki Sudionik Nagradnog natječaja sudjelovanjem u Nagradnom natječaju prihvaća ova Pravila Nagradnog natječaja. Radnici Priređivača te članovi njihovih užih obitelji ne mogu biti Sudionici Nagradnog natječaja.

3. Nagradni natječaj će se održati na dan 27. listopada 2012. godine s početkom u 11 sati. Prijave Sudionika Nagradnog natječaja se primaju na dan 27. listopada u s početkom u 10.45 sati, ispred T-Centara na adresama:

Trg E.Kvaternika 8, Bjelovar
Kamenita vrata 8, Požega
Gajeva ulica 5, Virovitica.

4. Kako bi se Sudionik Nagradnog natječaja mogao prijaviti na Nagradni natječaj potrebno je da se prethodno registrira putem QR koda i nekom od aplikacija - QR čitača. Registracijski QR nalazit će se na vanjskom zidu gore navedenih T-Centara. Po uspješno izvršenoj registraciji putem QR koda, Sudionik Nagradnog natječaja se prijavljuje na Nagradni natječaj ispunjavanjem registracijskog obrasca, koji će dobiti nakon uspješnog skeniranja registracijskog QR koda, a na kojem obrascu Sudionici Nagradnog natječaja moraju navesti ime i prezime, datum rođenja, broja mobilnog telefona te korisničko ime Sudionika Nagradnog natječaja (dobrovoljno odabran nadimak koji se može sastojati od slova i brojeva).
Prijavom na Nagradni natječaj Sudionik Nagradnog natječaja daje Priređivaču svoju privolu za prikupljanje/obradu njegovih osobnih podataka (ime, prezime i broj mobitela) u svrhu provođenja Nagradnog natječaja, te pristaje na objavu svog imena i prezimena ukoliko pobjedi u Nagradnom natječaju.
Sudionici Nagradnog natječaja su dužni prilikom prijave dati istinite, točne i potpune kontaktne podatke o sebi ako se to od njih traži.
Priređivač se obvezuje postupati s prijavljenim podacima Sudionika Nagradnog natječaja u skladu s važećim odredbama propisa Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka.

5. Nakon obavljene registracije i prijave sukladno prethodnom članku ovih Pravila, Sudionik Nagradnog natječaja mora osobno očitati sva četiri QR koda koje Priređivač postavi na različitim lokacijama u gradovima iz točke 3. ovih Pravilau svrhu provedbe Nagradnog natječaja u svakom pojedinom gradu. Lokaciju svakog idućeg QR koda Sudionik Nagradnog natječaja će saznati skeniranjem prethodnog. Prvi Sudionik Nagradnog natječaja koji očita sva četiri QR koda pobjednik je Nagradnog natječaja.

6. Priređivač Nagradnog natječaja pridržava sva prava diskvalifikacije Sudionika Nagradnog natječaja ukoliko se utvrdi da Sudionik Nagradnog natječaja nije osobno skenirao sve QR kodove u Nagradnom natječaju.

7. Nagrada za Sudionika Nagradnog natječaja koji prvi očita sve QR kodove Nagradnog natječaja je Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Nagradu osvajaju pobjednici Nagradnog natječaja u Požegi, Bjelovaru i Virovitici (svaki po jedan primjerak navedenog uređaja).

8. O dodjeli nagrade odlučuje Priređivač Nagradnog natječaja.

9. Natjecatelj je suglasan da ga Priređivač kontaktira u slučaju iz članka 12. ovih Pravila koristeći njegove prijavljene kontaktne podatke.

10. U slučaju nedostupnosti Sudionika Nagradnog natječaja zbog netočnosti prijavljenih podataka ili u slučaju nemogućnosti uspostavljanja kontakta, te u slučaju diskvalifikacije Sudionika Nagradnog natječaja sukladno točki 6. ovih pravila, nagrada će biti dodijeljenja prvom sljedećem Sudioniku Nagradnog natječaja koji je očitao sva četiri QR koda.

11. Procijenjena vrijednost nagrada je 11.694, 00 kn. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

12. Sudionici Natječaja koji prvi (u svakom gradu) očitaju sve potrebne QR kodove za osvajanje nagrada bit će kontaktirani putem mobilnog telefona na broju kojeg prijave nakon skeniranja početnog QR koda. Svi dobitnici nagrada bit će objavljeni na tportalu – 3g.tportal.hr, a nagrade dodijeljene u roku od tri dana od dana pobjede na Nagradnom natječaju.

13. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima Nagradnom natječaja.

14. U slučaju spora između Priređivača i Sudionika Nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.