IPAK 23. LISTOPADA

Apple poslao pozivnice za predstavljanje iPada mini

17.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnih glasina i špekulacija Apple je konačno poslao pozivnice za poseban događaj koji će se održati 23. listopada u San Franciscu

Već mjesecima svijet tehno blogova bruji o iPadu mini, navodnoj manjoj verziji Appleovog iPada koju ta firma uopće nije službeno najavila.

Glasine su išle toliko daleko da se nagađalo čak i gdje i kad će se održati poseban događaj na kojemu će taj uređaj biti predstavljen, i Apple je sada konačno napravio ono što su svi očekivali: točno sedam dana unaprijed poslao je pozivnice za poseban događaj koji će se održati u Yerba Buena centru u San Franciscu 23. listopada. 

Kao i obično, Apple nije direktno rekao o čemu je riječ, a na pozivnici jednostavno piše 'We've got a little more to show you', odnosno 'Imamo vam još malo toga za pokazati'. No s obzirom da iz Appleovog proizvodnog lanca u Aziji već tjednima cure vijesti o iPadu mini (Apple je navodno već naručio 10 milijuna komada), bilo bi ogromno iznenađenje da Apple 23. listopada predstavi nešto drugo.

O samom uređaju ne zna se puno, osim da će imati zaslon dijagonale 7,85 inča, no ni to nije sigurno. Saznat ćemo više za točno tjedan dana.