KINESKI ADUT

Bonbon nudi Ascend G300 od 1.300 kuna

01.10.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Pametni telefon kineskog proizvođača upakiran je u metalizirano kućište s dizajnom koji ne ostavlja tragove prstiju, ima napredan softver s 3D grafikom i internu memoriju od 2,4 gigabajta

Huawei Ascend G300 ekskluzivno je dostupan u u srebrnoj boji u ponudi mobilnog brenda Bonbon po cijeni od 1.300 kuna.

Uređaj elegantnog dizajna pokreće operativni sustav Android Gingerbread 2,3 s Huaweijevim sučeljem, napaja ga baterija kapaciteta 1.500 mAh, a opremljen je gigahercnim procesorom i zaslonom WVGA osjetljivim na više dodira odjednom, dijagonale četiri inča (10,1 centimetara) razlučivosti 480 puta 800 piksela.

Pogoni ga procesor radnog takta jednog GHz. Petomegapikselna kamera može snimati fotografije razlučivosti pet megapiksela uz LED bljeskalicu, a uređaj podatke može pohraniti na internih 2,4 gigabajta memorije te dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta.

Prednost je tog modela, kao i drugih uređaja u Ascend seriji, Huaweijevo rješenje za brzo pokretanje uređaja, koje ga do potpune funkcionalnosti dovodi za svega pet sekundi.

'Radujem se ponovnoj suradnji s Bonbonom, tim više što je riječ o mobilnom brendu koji koriste mladi i tehnički potkovani korisnici, upravo oni kojima je G300 i namijenjen.

Vjerujem da će im se dopasti elegantan izgled telefona, kao i njegove napredne funkcionalnosti te brojne mogućnosti prilagodbe', istaknuo je Dan Klepač, direktor tvrtke Huawei Device u Hrvatskoj.

Više informacija potražite na Huaweijevoj stranici na Facebooku i Bonbonu