tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+9
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+14
Dubrovnik
+11

APPLEOV POPIS

Pogledajte koje su opcije za iOS 6 dostupne u Hrvatskoj!

Apple je objavio popis novotarija u mobilnoj platformi iOS 6 s obzirom na njihovu dostupnost u raznim zemljama. Kako mnoge opcije, pogotovo one vezane za Appleovu glasovnu pomoćnicu Siri, nisu dostupne u Hrvatskoj, ovo je prilika da konačno provjerite što možete, a što ne možete koristiti kod nas

Datum objave:
13.9.2012 10:01

Zadnja izmjena:
13.9.2012 12:11

Vezane teme

Apple je novotarije u iOSu podijelio na one vezane uz Siri, Maps, iTunes Store, App Store te Dictation.

Nažalost, opcije vezane za Siri te iTunes Store nisu dostupne u Hrvatskoj. No Appleova nova aplikacija za karte, Apple Maps, trebala bi najnormalnije raditi i kod nas.

Nadajmo se da će u skoroj budućnosti Hrvatska biti spomenuta na više mjesta ovog popisa, a u svakom slučaju dobra je vijest to da je Apple omogućio korisnicima detaljan uvid u dostupnost pojedinih opcija u iOSu.

Kompletan popis možete pogledati ovdje.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr