tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+12
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+12

KONAČNO!

Apple danas predstavlja novi iPhone

Apple danas oko 19 sati po našem vremenu predstavlja novu generaciju svog pametnog telefona pod nazivom iPhone 5

Datum objave:
12.9.2012 14:09

Zadnja izmjena:
12.9.2012 14:52

Vezane teme

Kao i obično, o samom uređaju ništa se službeno ne zna sve dok ga Apple - konkretno, u ovom slučaju bit će to vjerojatno direktor te kompanije Tim Cook - ne pokaže auditoriju u Yerba Buena Hallu u San Franciscu.

Jedino što je gotovo sigurno jest to da će se uređaj zvati iPhone 5, s obzirom na to da je to Apple jasno vizualno naznačio u pozivnici za taj događaj.

Što se tiče noviteta, glasine tvrde da možemo očekivati veći i tanji uređaj, sa zaslonom dijagonale četiri inča (iPhone 4GS ima dijagonalu zaslona 3,7 inča), boljom kamerom te LTE povezivošću. NFC način prijenosa podataka je moguć, ali ne i siguran. Novi iPhone također će dobiti i novi podatkovni konektor, a za očekivati je i standardno brži procesor i više memorije.

Naravno, uza sve to, moguća su i razna iznenađenja. Ne bismo se čudili da Apple predstavi i nove iPode, a vjerojatno ćemo saznati i puno više o Appleovom novom mobilnom operativnom sustavu iOS 6.

O svemu ovome moći ćete čitati na tportalu čim se dogodi, dakle večeras malo poslije 19 sati. Čitamo se!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr