Tehnologija NOVI IZGLED

Google ušminkao brze odgovore za prijenosne uređaje

  • Autor: M. W.
  • 10.8.2012 13:23:16
  • 10.8.2012 11:58:54

Novi izgled i poboljšane funkcionalnosti dobili su alati vezani uz financije, valutne i druge kalkulatore, rječničke definicije...

Pretraživanje interneta obično se dosad vrtjelo oko što bržeg pronalaženja relevantnih odgovora. Bez obzira na to tražite li vremensku prognozu, rješenje za jednadžbu ili alat za pretvaranje funti u kilograme, mogli ste te odgovore naći odmah na Googleu.

Ekipa u Moutain Viewu odlučila ih je ušminkati, obogatiti i učiniti interaktivnijim. Tako ćete sad, tražite li vremensku prognozu na mobitelu ili tabletu, dobiti novi interaktivni desetodnevni i sat-po-sat pregled.

Promijenjen je i digitron - možete potražiti bilo koji izračun na google.com i dobit ćete potpuno funkcionalan znanstveni kalkulator.

Ostale promjene uključuju nadogradnje na području alata vezanih uz financije, valutne kalkulatore, rječničke definicije, otkrivanje lokalnog vremena, vrijeme izlaska Sunca i drugo, piše na Googleovu službenom blogu.

Iz Googlea tvrde da su odgovori na upite također poboljšani tako što bolje razumiju kakvu informaciju tražite te nude relevantnije odgovore.

Zasad su dostupne za pretrage na odredištu google.com na engleskom, za prijenosne uređaje. Koliko smo primijetili, neke od njih - poput znanstvenog kalkulatora, recimo - funkcioniraju i u web izdanju.

204952 ,201718,198320 ,195200
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još