Tehnologija HR WEB TJEDNA

Krenite u borbu protiv recesije sa servisom Životopis.hr

Novi besplatni servis koji se početkom svibnja pojavio na domaćem web prostoru zove se Životopis.hr i omogućuje korisnicima automatizirano traženje poslova i praćenje životopisa

Na životopis većina ljudi gleda kao na nešto što se 'drži u ladici' i šalje tvrtkama kada traže posao, no danas to više nije baš tako. Ako želite da vas primjete, morate svoj životopis (i svoj osobni brand, općenito) neprekidno nadopunjavati i održavati na osobnim stranicama, specijaliziranim servisima te na društvenim zajednicama kao što je LinkedIn.

No sada i na našem webu postoji servis koji korisnicima koji traže posao omogućuje automatsko kreiranje i uređivanje životopisa koje mogu poslati poslodavcima, a zove se Životopis.hr. S druge strane, poslodavci na servisu mogu pratiti bazu životopisa te objavljivati oglase za posao. Sve je to upakirano u vrlo moderan, elegantan i pregledan dizajn, tako da nitko neće imati problema sa snalaženjem.

Na kraju, valja napomenuti da je korištenje servisa Životopis.hr potpuno besplatno i za posloprimce i za poslodavce pa takav servis, koji se koncentrira na jednu korisnu stvar (i obavlja je dobro), a i pojavio se u pravo vrijeme, možemo samo pohvaliti.

www.zivotopis.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još