tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+10
Rijeka
+11
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+11

NAJMOĆNIJI ANDROID

Samsung Galaxy S III u T-Mobile ponudi od 14. lipnja

T-Mobile će u svoju ponudu od sutra (14. lipnja) uvrstiti jedan od najmoćnijih Androida na tržištu - Samsung Galaxy S III

Datum objave:
13.6.2012 15:33

Zadnja izmjena:
13.6.2012 17:27

Novi Samsungov 'flagship' uređaj ima 4,8-inčni Super AMOLED zaslon s razlučivošću 720p, 16 ili 32 GB prostora za pohranu, kameru razlučivosti osam megapiksela i četverojezgreni procesor Samsung Exynos 4.

S inovativnom značajkom 'smart stay', GALAXY S III prepoznaje kako koristite svoj telefon – primjerice čitate li e-knjigu ili pretražujete internet – na način da prednja kamera identificira oči; telefon održava svjetliji zaslon za nastavak uživanja gledanja. Uređajem također možete upravljati i glasom, a Galaxy S III razumije i neke vaše pokrete - primjerice, ukoliko se dopisujete s nekim, ali se ipak odlučite nazvati ih, jednostavno prislonite mobitel na uho i 'direct call' birat će njihov broj.

Tu je i najnovija verzija Googleovog operativnog sustava za pametne telefone, Android 4.0

Samsung Galaxy S III bit će dostupan s odabranim T-Mobile tarifama. Tako će korisnici koji se odluče za EXTRA Total + XXL tarifu, uz pogodnosti kao što su pozivi bez uspostave poziva, neograničeni razgovori prema svim mrežama, kao i mogućnost neograničenog slanja SMS-ova i korištenja interneta, ovaj uređaj moći nabaviti po cijeni od 998 kuna.

www.t-mobile.hr

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr