tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+15
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+13

HASHTAG REKLAME

Twitter se prvi put reklamirao na TV-u

Popularni mikrobloging servis udružio je snage s poznatim organizatorom utrka NASCAR-om, koji promovira putem hashtag stranice

Datum objave:
11.6.2012 11:50

Zadnja izmjena:
11.6.2012 16:37

Prva Twitterova televizijska reklama ikad emitirana je tijekom utrke Pocono 400 Nascar. Glavni lik bio je vozač Brad Keselowski, koji je utrku završio na razočaravajućem 24. mjestu. U reklami koristi mobitel kako bi podijelio svoje mišljenje sa svijetom.

Reklama je prva u nizu koje će promovirati URL twitter.com/#nascar, koji će posjetitelje preusmjeravati na twitter.com/hashtag/nascar, hashtag stranicu s tvitovima brendiranu u skladu s obilježjima i zaštitnim znakovima poznate utrke, piše The Next Web.

Reklame su nove, ali isto vrijedi i za hashtag stranice - suradnja s Nascarom prvi je slučaj da se koriste na taj način. Najavljene su prije tjedan dana, a nude izbor najzanimljivijih tvitova vezanih uz događanja na stazi i oko nje.

Čak i ako ne koristite Twitter, možete posjetiti twitter.com/#NASCAR i pratiti utrke, čak i s mjesta na koja vas kamera ne može odvesti. Na primjer, timovi vozača tvitat će friške informacije o stanju vozila o kojima se brinu, kao i strategiji koju će koristiti kako bi pobijedili, objavljivati fotografije i ono što su vozači i gledatelji imali za reći.

Pogledajte neke od Twitterovih reklama: 

198017,196851,196370,195441

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr