Tehnologija SKROMAN POČETAK

Facebook otvorio dućan s aplikacijama

  • Autor: M. W.
  • 8.6.2012 11:29:46
  • 8.6.2012 10:22:36

U App Centeru možete naći postojeće aplikacije za mobilne uređaje i web, kao što su Draw Something, Pinterest i Nike+ GPS, kao i niz novih

Među njima su, recimo, Jetpack Joyride, Ghosts of Mistwood i Ghost Recon Commander. Ukupno, nudi ih više od 600. Appleov App Store i Googleov Google Play nude ih na stotine tisuća.

Kako bi vam pomogao u snalaženju, App Center dat će personalizirane preporuke i ponuditi pregled aplikacija koje koriste vaši kontakti. U preporuci će se naći samo aplikacije koje su dobile najbolje ocjene korisnika.

Svaka aplikacija ima screenshot i detaljan opis, upute kako kontrolirati upravljanje privatnim podacima te mogućnost određivanja tko će sve vidjeti vaše aktivnosti na Facebooku. Odlučite li koristiti neku aplikaciju, možete to početi činiti već u samom App Centeru.

Od danas je dostupan korisnicima u Sjedinjenim Državama, a u ostatku svijeta bit će tijekom nadolazećih tjedana.

Osim na matičnoj stranici Facebook.com, dostupan je i na aplikacijama za iOS i Androide. Aplikacije koje pronađete pomoću osobnog računala moći ćete proslijediti do svog mobilnog uređaja (pametnog telefona ili tableta). Ako ju je potrebno preuzeti, bit ćete preusmjereni na instalacijski postupak u App Store ili Google Play.

Pogledajte video:


196851,195872,194912,192880
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još