NIŠTA BEZ INTERNETA

Kako danas biti uspješan ugostitelj?

30.05.2012 u 13:17

Bionic
Reading

Da bi privukli goste danas ugostitelji uz dobar ambijent, trebaju ponuditi i dodatne sadržaje

Prema najnovijim istraživanjima, svaki peti Hrvat posjeduje pametni telefon putem kojeg organizira svoj život, komunicira s prijateljima, obavlja poslove… a besplatno surfanje svakako je nešto što će ih privući u lokal. Najveći telekom operator, Hrvatski Telekom u posljednjih nekoliko mjeseci instalirao je HotSpot uslugu u preko 1000 ugostiteljskih objekata diljem zemlje u kojima gosti mogu surfati koliko god žele, bez ograničenja.

'Usluga HotSpot Hrvatskog Telekoma ugostiteljima omogućuje da svojim gostima ponude besplatan pristup internetu dok se nalaze u njihovom kafiću ili restoranu. Osim pogodnosti za goste, aktivacijom usluge kafići postaju dio HT HotSpot mreže što za njih predstavlja dodatni oblik promocije na WEB-u i drugim elektroničkim medijima.Ugostitelji su prepoznali prednosti HotSpot-a i u posljednjih nekoliko mjeseci dobivamo iznimno puno zahtjeva za instalacijom, što nas je ugodno iznenadilo', kaže Ivan Kuhar, rukovoditelj RJ za razvoj usluga za poslovne korisnike.

Hrvatski Telekom preporučuje ugostiteljima dvije atraktivne usluge iz svog portfolija i to MAXtv i HotSpot kako bi s njima povećali svoju konkurentnost odnosno, vrijednost svog ugostiteljskog objekta. Uz najveći izbor kanala, preko 100, samo na MAXtv-u moguće je gledati dodatne utakmice i sadržaje vezane uz Ligu prvaka, Euro-ligu, utakmice Hrvatske nogometne lige, utakmice Lige petice: englesku, talijansku, španjolsku, francusku i njemačku ligu, Olimpijske igre kao i pregršt zabavnih sadržaja. Većina sadržaja dostupna je u HD rezoluciji koja sliku čini oštrijom i u cjelini bližoj stvarnosti.

Više informacija o uslugama saznajte na broju 0800 9100 ili posjetite www.t-mobile.hr