Tehnologija UŽIVO IZ OPATIJE

Pogledajte otvaranje 35. jubilarnog skupa MIPRO

  • Autor: tportal.hr
  • 23.5.2012 12:33:03
  • 23.5.2012 10:11:52

Današnjim svečanim otvorenjem u Opatiji započinje 35. jubilarni međunarodni skup MIPRO 2012 koji će se odvijati do 25. svibnja

Na okruglim stolovima, radionicama, savjetovanjima i seminarima bit će više od 1.100 ICT stručnjaka iz više od 40 zemalja svijeta koji će razmijeniti iskustva iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

MIPRO je najveći nekomercijalni otvoreni i nezavisni skup tehničke provenijencije u ovom dijelu Europe. Otvoren je gospodarstvu, obrazovanju i znanosti. Središnje je mjesto okupljanja ICT struke, s najduljom tradicijom. MIPRO ove godine slavi 35 godina, a gotovo jednako toliko dugo traje i potpora T-HT-a tom vrijednom skupu.

Pored tehnoloških tema zastupljenih na MIPRO-u, bit će tu i brojnih rasprava o društveno važnim temama poput prilagodbe gospodarstva, obrazovanja i znanosti ulasku u Europsku uniju, utjecaju ICT-a na razvoj gospodarstva, ekološke održivosti te osiguranju preduvjeta za investiranje u telekomunikacijsku infrastrukturu.

MIPRO 2012 održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i uz tehničko kosponzorstvo američkog IEEE-a. Na skupu će, uz ostale, biti prisutni čelnici vodećih ICT kompanija, domaćih i stranih tvrtki, istaknuti članovi akademske zajednice, menadžeri i marketinški stručnjaci iz područja informacijsko-komunikacijskih djelatnosti, projektanti, tehnolozi, ravnatelji pojedinih uprava i agencija, odnosno svi koji nešto znače u području ICT-a na ovim prostorima.

Izravan prijenos otvorenja MIPRO-a 2012 možete pratiti od 10.30 sati na adresi http://www.mipro.hr/MIPROLive/tabid/175/language/hr-HR/Default.aspx.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još