tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+12
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+12

LOOKEETV

Najbolje od interneta u 7-inčnom paketu

Kanadska tvrtka LookeeTV nudi cijelu paletu uređaja namijenjenih multimedijalnoj zabavi, a nedavno je predstavila i svoj novi uređaj – 7-inčni (17,7 cm) HD Desktop Internet TV i radio svirač

Datum objave:
17.5.2012 9:46

Zadnja izmjena:
17.5.2012 11:55

Vezane teme

Ovaj uređaj vam omogućuje besplatno gledanje više od 2000 internetskih televizijskih kanala te slušanje preko 30.000 internetskih radiostanica i podcasta iz 90 zemalja na 65 različitih jezika. Spajanje na internet je omogućeno Ethernetom ili WiFi-jem, a u slučaju da koristite bežičnu mrežu, moguće je sinkronizirati i integrirati ga s do pet drugih uređaja poput pametnih telefona, tableta, računala s operativnim sistemima iOS, Windows, Android i Linux.

To znači da osim strimanja internetskih sadržaja, LookeeTV HD, naprimjer, omogućuje gledanje HD filmova s vašeg kućnog medija, servera ili PC-ja ili omiljene glazbe s iPhonea.

Uređaj posjeduje HDMI izlaz pa je osim gledanja na vlastitom zaslonu (800 x 480 piksela, zvučnici 2X2W), audio i video sadržaj moguće poslati na monitor ili televizor u 720p rezoluciji. LookeeTV HD ima FM prijemnik za prijem zemaljskih radiostanica, a linijski ulaz pak omogućava spajanje bilo kojeg audio izvora pomoću standardnog 3,5-milimetarskog stereo konektora. Moguće ga je koristiti i kao digitalni okvir za slike uz istovremeno reproduciranje audio zapisa te kao sat i budilicu. Budilicu je moguće namjestiti da vas budi uz glazbu s interneta,  memorije, FM radija ili SD/MMC kartice te brujanjem. U paketu s uređajem dolazi daljinski upravljač za kontrolu svih funkcija.

LookeeTV košta 199 USD te nudi besplatnu dostavu ukoliko ga lajkate na Facebooku ili tvitnete na Twitteru, a kupnja je za sada moguća samo na stranicama proizvođača.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr