tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+11
Zadar
+7
Split
+10
Dubrovnik
+11

ROSS LEVINSHON NOVI CEO

Opet promjena na čelu Yahooa

Nakon što se otkrilo da je novi direktor Yahooa Scott Thompson krivotvorio jedan dio svoje biografije, Yahoo ga je smijenio te je sada na čelu kompanije 'zamjenski' direktor Ross Levinsohn

Datum objave:
14.5.2012 10:56

Zadnja izmjena:
14.5.2012 11:42

Vezane teme

Scott Thompson nikad nije ponudio dobro objašnjenje za netočne podatke u svojoj službenoj biografiji, gdje piše da ima diplomu iz računalnih znanosti, što nije istinito. Javnosti i Yahoou se ispričao, no to jednostavno nije dovoljno.

Sad je tvrtka koja je ionako godinama na rubu propasti možda i u najvećoj krizi od početka postojanja. Puno se nade polagalo u Scotta Thompsona, a on je 'izdao' kompaniju, te će sada uzde morati u svoje ruke uzeti Ross Levinsohn, bivši predsjednik digitalnog odjela Foxa.

No, on je trenutno samo vršitelj dužnosti te funkcije (eng. interim CEO), a ne zna se traži li Yahoo novog direktora, koji bi bio sedmi nositelj tog naslova od 1995. godine.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr