32PFL5404H

Digitalni tuner u novom Philipsovom LCD TV-u

30.04.2009 u 06:39

Bionic
Reading

Novi Philipsov LCD TV prijamnik 32PFL5404H s ugrađenim tunerom MPEG4 DVB-T/C omogućuje uživanje u izvrsnoj HD slici i zvuku i bez dodatnog prijamnika (set top boxa)

Slika na predstavljenom uređaju dodatno je poboljšana patentiranim Philipsovim tehnologijama kao što su Pixel Plus HD i dinamički kontrast. Pixel Plus HD obrađuje digitalnu sliku i usklađuje dolazne piksele te stvara prirodnu, živu sliku punu detalja i bez smetnji neovisno o HD izvoru. Dinamički kontrast 50.000:1 zaslužan je za jasnu i oštru sliku izraženih boja i crnih detalja.

Uz sliku, jednaku pozornost Philips je posvetio i kvaliteti zvuka koja je unaprijeđena ugrađenom tehnologijom Incredible Surround. Incredible Surround znatno povećava zvučno polje stvarajući pravi 'okružujući' doživljaj i bez dodatnih zvučnika. Sustav zvučnika u potpunosti je uklopljen u elegantan dizajn LCD-a, što ga čini gotovo nevidljivim.

Za ljubitelje multimedijske zabave, Philipsov LCD pruža i dodatne mogućnosti povezivanja. Tako je USB priključkom osiguran izravan pristup omiljenim slikama, glazbi ili videosnimkama. Ovaj LCD TV moguće je i putem PC ulaza povezati s osobnim računalom te ga kao monitor koristiti za rad ili zabavu. Uz tri HDMI priključka jednostavno se povezuje i s ostalim HD izvorima.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 32PFL5404H može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 3.890 kuna.