tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

GAZDA ZUCKERBERG ČASTI

Besplatni antivirusni softver na Facebooku

Najveća svjetska društvena mreža udružila se s tvrtkama za računalnu sigurnost kako bi korisnicima ponudila zaštitu od malvera

Datum objave:
26.4.2012 14:03

Zadnja izmjena:
26.4.2012 15:17

Antivirusni i drugi sigurnosni softver tvrtki poput Microsofta, McAfeeja, Sophosa i drugih dostupan je besplatno na Facebookovoj tržnici. Moguće je skinuti licencirane kopije bez naknade.

U toj kompaniji očekuju kako će gotovo milijardi korisnika dobro doći sveobuhvatna zaštita te da će pomoći i boljoj razmjeni informacija o rizicima.

Primjerice, Facebookova crna lista URL-ova dopunjena je bazama podataka sigurnosnih tvrtki s kojima surađuje na ovom projektu, zbog čega će biti ažurnija.

Sigurnosne tvrtke također će se ubaciti u Facebookovu zajednicu te objavljivati tematski vezane blogove na posebnim stranicama, piše The Inquirer.

190073,189736,189842,189498

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr