tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+13
Rijeka
+17
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+14

MALI ISPAD

Milijuni korisnika ostali bez Google Maila

Oko 30 milijuna korisnika Gmaila tijekom utorka nije moglo pristupiti popularnom servisu za čitanje pošte na webu

Datum objave:
18.4.2012 14:21

Zadnja izmjena:
18.4.2012 15:50

Vezane teme

Ispad je, piše The Register, za većinu trajao oko dva sata. No čini se kako ima još korisnika koji ne mogu do svoje elektronske pošte putem web sučelja. Korisnici koji su se oslonili na klijente IMAP i POP3 nisu prijavili probleme.

Da stvar bude gora po Google, istovremeno su imali problema s upravljačkom pločom koja prati status aplikacija. Prvo se na njoj pojavila obavijest kako je istraga u tijeku, da bi potom objavili kako tek dva posto korisnika ima problema.

Kasnije su objavili da više od deset posto korisnika nije ostalo bez Gmaila. Kako servis ima oko 300 milijuna korisnika diljem svijeta, to znači da je riječ o oko 30 milijuna njih. Pojedini slučajevi zabilježeni su i u Hrvatskoj.

Dosad je većina problema otklonjena, iako je moguće da će pojedinim korisnicima isporuka e-pošte malo kasniti.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr