STIŽE I KOD NAS

Novi iPad u Hrvatskoj 20. travnja!

16.04.2012 u 15:03

Bionic
Reading

Treća generacija superpopularnog Appleovog tableta u domaće bi dućane trebala početi stizati krajem ovoga tjedna

Osim u Hrvatsku, iPad ovog tjedna stiže u još 11 zemalja - Bruneje, Cipar, Dominikansku Republiku, Salvador, Gvatemalu, Južnu Koreju, Maleziju, Panamu, St. Maarten, Urugvaj i Venezuelu.

Zasad još nije poznato po kojoj će cijeni i uvjetima tablet biti ponuđen. No vjerujemo da nećemo morati na to dugo čekati.

Od 27. travnja bit će dostupan u Kolumbiji, Estoniji, Indiji, Izraelu, Latviji, Litvi, Crnoj Gori, Južnoafričkoj Republici i Tajlandu.

Podsjećamo, novi iPad ima - između ostalog - hvaljeni zaslon Retina, kameru iSight s pet megapiksela i bateriju koja traje deset sati. Pogoni ga četverojezgreni Appleov čip A5X.

Iz T-Mobilea nam javljaju da ponuda za iPad vaučer i dalje vrijedi. Poklon bon za popust od 1.000 kuna dostupan je u odabranim T-Centrima uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca za uslugu Mobile net XL. Uz tarifu Mobile net L korisnicima je na raspolaganju popust od 800 kuna, a oni koji se odluče za tarifu Mobile net M imaju mogućnost - uz bon Hrvatskog Telekoma - svoj novi iPad nabaviti 500 kuna povoljnije.

Sve detalje o ponudi možete pronaći ovdje