Tehnologija MINI REDIZAJN

Google ušminkao Google+

  • Autor: M. W.
  • 12.4.2012 18:41:03
  • 12.4.2012 15:43:49

Promjene ipak nisu samo kozmetičke - društvena mreža diva internetske pretrage dobila je nekoliko zanimljivih novih mogućnosti

Na izmjene su se odlučili kako bi olakšali i pojednostavili korištenje, piše viši Googleov dopredsjednik Vic Gundrota na službenom Googleovu blogu.

Najuočljivija promjena je dinamička navigacijska vrpca s lijeve strane, koja služi kao prečica do sadržaja koje najčešće koristite, poput primjerice albuma s fotografijama i vašeg osobnog profila. Želite li aktivirati ikonice, zadržite kursor na trenutak iznad njih.

Možete mijenjati redoslijed u kojem se pojavljuju (samo klinite i potegnite), kao i sakriti one koje ne koristite često. A ima i dovoljno mjesta za nadolazeće nove mogućnosti.

Ušminkali su fotografije i video te dodali niz novih mogućnosti, poput prikaza društvenih aktivnosti vezanih uz vaš sadržaj.

Hangout je, između ostalog, dobio stalno osvježavan popis poziva osoba u vašim krugovima, brži pristup javnim događanjima u sklopu tog servisa i rotirajuću oglasnu ploču s popularnim video druženjima, savjetima i sličnim sadržajem.

Dodana je nova stranica Explore, koja prikazuje što je novo i u trendu u vašoj mreži kontakata. Profil je dobio veće fotografije, a nov popis za brbljanje ističe prijatelje.

Pogledajte video:180910,184030,186325,179760
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još