tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

PREKO 160 PREDAVANJA

Predstavljen program WinDaysa 12

U središtu Microsofta Hrvatska u Horvatovoj ulici u Zagrebu predstavljen je danas kompletan program nadolazeće konferencije WinDays 12

Datum objave:
12.4.2012 12:58

Zadnja izmjena:
12.4.2012 14:14

Microsoft ove godine u Rovinju planira ugostiti oko 1.500 sudionika, a program će sadržavati preko 170 predavanja, panel diskusija i radionica.

Prvi dio konferencije pod nazivom Microsoft WinDays12 Technology čini 160 predavanja i 12 radionica, nastalih u suradnji s domaćim i inozemnim IT stručnjacima, a obrazovni partner konferencije je Visoko učilište Algebra.

Neke od tema koje će se pokrivati bit će infrastruktura, privatni oblak, virtualizacija, razvoj te poslovna rješenja. Naravno, puno riječi će biti o Microsoftovim najnovijim proizvodima, uključujući Windows 8, Windows Phone 7 te Microsoft Office 365.

Microsoft Windays12 Business konferencija donijet će raspravu o prvih 100 dana nove vlade te diskusije o hrvatskom gospodarstvu, gdje će poznati domaći stručnjaci govoriti o smjeru u kojem trebamo krenuti kako bismo pokrenuli rast i razvoj.

Konferencija ima i svoj humanitarni dio. Cilj humanitarne akcije Igrom do napretka je sakupiti sredstva za nabavu uređaja Kinect i PETHE softvera za Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize.

Konferencija Microsoft WinDays traje od 23. do 27. travnja u Rovinju. Detalje možete pronaći na www.windays.hr.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr