MIRAKUL EDUKACIJSKI CENTAR

Internet marketing Akademija

21.03.2012 u 15:39

Bionic
Reading

Internet marketing, kao propulzivna grana marketinga, prema procjenama raste 10-15% godišnje. Predviđanja govore da će Internet marketing kolač do 2015. godine iznositi preko 200 milijardi dolara u cijelom spektru Internet marketing mixa. U Hrvatskoj će to biti nešto sporije, no ipak se bilježi rast od 7 do 10% godišnje, unatoč krizi gospodarstva.

Mirakul Edukacijski centar kreće s upisima višemjesečnog modularnog programa Internet marketing Akademije koji će vam omogućiti da potpuno ovladate svim oblicima komunikacije putem Interneta. Tražite li zanimljiv posao ili radite li bilo što povezano ili blisko s marketingom, Akademija će vam pružiti iznimno kvalitetne temelje za nadogradnju.

Sveobuhvatna znanja iz područja marketinga i prodaje putem Interneta, s detaljno pojašnjenim svim potrebnim tehnikama i alatima usvojili su dosadašnji polaznici Internet marketing Akademije u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra. Nakon redovitih predavanja, odlične interakcije s predavačima te case studyja koje su na svakom modulu imali priliku proučavati i prodiskutirati, svi polaznici su primili Uvjerenja o završenom modularnom programu te uspješno odmjerili svoja znanja kroz pismeno testiranje.

Vrhunski predavači na Mirakul Akademiji
Svi predavači nisu samo stručnjaci koji se dnevno bave tim poslom, već su odabrani kao oni koji najbolje prenose svoje znanje svim profilima polaznika. Damir Podhorski je voditelj programa Akademije i stručnjak iz brojnih područja Internet marketinga i digitalnog poslovanja. Vibor Cipan iz tvrtke UX Passion, ponuđač najboljeg twitterwalla u svijetu, Sir Željko Riha, član mnogih domaćih i međunarodnih organizacija (poput Londonske diplomatske akademije, Društva za Ujedinjene Narode i Hrvatske udruge za odnose s javnošću), Siniša Gavrilović, SEO specijalist i višestruko nagrađivan predavač, Zorin Radovančević, vrstan dizajner i UX stručnjak, te Davor Runje, koji je zadnje tri godine producirao pedesetak aplikacija za Facebook, od čega su četiri bile hitovi sa šesteroznamenkastim brojem korisnika, predavači su koje će polaznici imati priliku upoznati te s kojima će moći surađivati na višemjesečnom druženju kroz edukaciju.

Nova generacija polaznika imat će priliku čuti i upoznati brojne goste-predavače, iz vodećih hrvatskih marketinških agencija i tvrtaka, koji će dati sve od sebe da učine predavanja zanimljivijima koristeći svoja iskustva i znanja te pozicije unutar tvrtaka u kojima rade.

Upisom Akademije i slušanjem svih 11 modula dobit ćete neprekinuti niz potrebnih znanja za ovladavanje najbrže rastućim segmentom poslovanja na svijetu.

Rok za prijavu na Internet marketing Akademiju je 30. ožujka. Program se održava u razdoblju od početka travnja do sredine lipnja ove godine. Više informacija o programu, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na: www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/internet-marketing-akademija