REVOLUCIJA KOJA TRAJE

Stigao Firefox 11

14.03.2012 u 11:26

Bionic
Reading

Novo izdanje stalno mijenjajućeg Mozillinog preglednika, između ostalog, omogućuje usklađivanje nadogradnji i prijenos podataka iz Chromea

Tek je nekoliko tjedana prošlo otkad je Mozilla izbacila desetu inačicu svog web preglednika, a već je tu jedanaestica

Zajedno s aplikacijama koje imaju prikaz preko cijelog zaslona i obećanjem da će se manje rušiti od desetke, Firefox sad nudi mogućnost prebacivanja povijesti surfanja, oznaka i kolačića iz suparničkog preglednika, Googleovog Chromea. Lozinke, podaci iz obrazaca i postavke bit će dodani kasnije, piše CNET

Usto, sada možete sinkronizirati dodatke instalirane na različitim računalima. Vidjet ćemo hoće li to napraviti bolje od ekipe u Googleu, koja tu mogućnost nudi još od 2010. godine, ali ne baš ravnomjerno.

Razvojnim programerima mogao bi se, između ostalog, svidjeti novi trodimenzionalni alat za vizualizaciju koda na Mreži uživo, od milja nazvan Tilt te CSS Style Editor, koji omogućuje izmjenu koda izravno u pregledniku.

Iako su dosad pratile ritam izdanja za stolna računala, izostale su veće nadogradnje za mobilne platforme s operativnim sustavom Android.

Preuzmite Firefox 11