EM330

Novi član Motoroline obitelji ROKR

04.12.2008 u 15:34

Bionic
Reading

Motorola je danas objavila da je obitelj ROKR proširila novim glazbeno orijentiranim uređajem, modelom EM330, preklopnim mobitelom s akustičnim svojstvima i tipkama osjetljivima na dodir

ROKR EM330 nudi lak pristup autentičnom audio iskustvu u poznatom preklopnom obliku, koji korisniku nudi mogućnost kontrole pomoću tipki osjetljivih na dodir i vidljivih samo kada je to potrebno. Ime izvođača i naziv pjesme vidljivi su na prednjem zaslonu mobitela, pa nema potrebe za otvaranjem poklopca. ROKR EM330 može se pohvaliti akustičnim značajkama zbog kojih je poboljšan muzički doživljaj.

Trodimenzionalni zvučni efekt donosi zvuku surround kvalitetu, dok audio ekvilajzer dolazi s već unaprijed programiranih 11 muzičkih pravaca, uključujući rock, reggae itd. Osim toga, korisnici mogu pojačati bas sve do devet decibela.

Naravno, pored nabrojanih EM330 sadrži i niz funkcija koje dodatno pridonose boljem mobilnom glazbenom doživljaju. Novi član obitelji ROKR podržava različite digitalne glazbene formate, uključujući MP3, a sve kako bi korisnici što lakše sinkronizirali omiljenu glazbu s uređajem. FM radioprijamnik s RDS-om pruža informacije o nazivu izvođača i imenu pjesme. EM330 se može pohvaliti i sa 3,5-milimetarskim utorom za slušalice po želji korisnika i tehnologijom stereo Bluetooth pomoću koje se korisnici mogu spojiti sa zvučnicima ili slušalicama. Povrh svega, tu je i sučelje high speed USB 2.0 za brzo prebacivanje pjesama.

ROKR EM330 može se kupiti na prodajnim mjestima T-Mobilea, a u Simpa paketu košta 698 kuna.