Tehnologija NOVI MOBILNI BRAND

MultiPlusCard pokrenuo MultiPlus mobile tarifu

MultiPlus mobile prepaid tarifa novi je brand na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu s predbrojem 0979, izvijestili su danas iz MultiPlusCard

Pojedini MultiPlus mobile proizvodi, koji uključuju MultiPlus mobile Start i Plus pakete s mobilnim uređajima i bonove, dostupni su putem prodajnih mjesta Konzuma, Tiska, Tisak Medije, Slobodne Dalmacije, Kozma, mreže bankomata te e-zaba i m-zaba usluga Zagrebačke banke, kaže se u priopćenju.

Projekt MultiPlus mobile nastao je u suradnji Hrvatskog Telekoma (HT) koji pruža elektroničku komunikacijsku uslugu u mobilnoj mreži i MultiPlusCarda koji je odgovoran za marketing, distribuciju i pozicioniranje branda.

U MultiPlusCardu kažu da je uvođenje MultiPlus mobile prepaid tarife na tragu brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekom operatera kao što su Tesco i O2 u Engleskoj te Aldi i E Plus u Njemačkoj.

MultiPlus mobile će, kako se navodi u priopćenju, obogatiti ukupnu ponudu MultiPlusCarda, prvog koalicijskog programa nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj u kojem sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, HT, Tisak, Atlas, Kozmo i Oryx Taxi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još