Tehnologija OKRUGLA OBLJETNICA

Imaves obilježio deset godina poslovanja

  • Autor: M. W.
  • 2.3.2012 12:34:00
  • 2.3.2012 11:37:10

Tvrtka će u narednom razdoblju na domaćem i regionalnim tržištima više nuditi integrirana IT upravljačka rješenja za male i srednje tvrtke

Partner BMC Softwarea, specijaliziran za upravljanje poslovnim uslugama na području mainframe i distribuiranih sustava, od 2002. godine proširio je poslovanje izvan Hrvatske, na tržišta Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine, postavši liderom ITSM tržišta u Hrvatskoj i regiji. Danas zapošljava sedam djelatnika.

'Tvrtka IMAVES ponosna je na deset godina uspješnog upravljanja poslovnim IT uslugama, pružanja podrške poslovnim procesima i njihovom automatizacijom', rekao je direktor tvrtke IMAVES Milan Vesel.

U deset godina poslovanja tvrtka se usredotočila na uspostavu IT Infrastructure library (ITIL) zasnovanim rješenjima sukladno korisničkim potrebama, a primjereno trenutku uspostave i mogućnostima korisnika s naglaskom na područja nadzora i upravljanja infrastrukturom, upravljanja paketnim obradama...

Nedavnom kupnjom tvrtke Numara Software, vodećeg proizvođača integriranih IT upravljačkih rješenja za male i srednje tvrtke, tvrtka BMC Software povećat će prisutnost BMC-a među navedenim tvrtkama, što će omogućiti tvrtki Imaves širok portfelj IT rješenja za upravljanje poslovnim uslugama, povećati prilagodljivost, kao i mogućnost izbora srednje velikim tvrtkama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još