OKRUGLA OBLJETNICA

Imaves obilježio deset godina poslovanja

02.03.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Tvrtka će u narednom razdoblju na domaćem i regionalnim tržištima više nuditi integrirana IT upravljačka rješenja za male i srednje tvrtke

Partner BMC Softwarea, specijaliziran za upravljanje poslovnim uslugama na području mainframe i distribuiranih sustava, od 2002. godine proširio je poslovanje izvan Hrvatske, na tržišta Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine, postavši liderom ITSM tržišta u Hrvatskoj i regiji. Danas zapošljava sedam djelatnika.

'Tvrtka IMAVES ponosna je na deset godina uspješnog upravljanja poslovnim IT uslugama, pružanja podrške poslovnim procesima i njihovom automatizacijom', rekao je direktor tvrtke IMAVES Milan Vesel.

U deset godina poslovanja tvrtka se usredotočila na uspostavu IT Infrastructure library (ITIL) zasnovanim rješenjima sukladno korisničkim potrebama, a primjereno trenutku uspostave i mogućnostima korisnika s naglaskom na područja nadzora i upravljanja infrastrukturom, upravljanja paketnim obradama...

Nedavnom kupnjom tvrtke Numara Software, vodećeg proizvođača integriranih IT upravljačkih rješenja za male i srednje tvrtke, tvrtka BMC Software povećat će prisutnost BMC-a među navedenim tvrtkama, što će omogućiti tvrtki Imaves širok portfelj IT rješenja za upravljanje poslovnim uslugama, povećati prilagodljivost, kao i mogućnost izbora srednje velikim tvrtkama.