Tehnologija UKRAO ŠOU MWC-u

Apple predstavlja novi iPad 7. ožujka

Kako je to već tradicija na Mobile World Congressu, Apple koji uopće ne sudjeluje na konferenciji uvijek uspije nekom viješću nadmašiti većinu toga viđenog u Barceloni. Ovaj put je to najava novog iPada

Naravno, kako je to već običaj, Apple nije dao apsolutno nikakve detalje - samo poruku da će predstaviti nešto što ćemo 'željeti dotaknuti'.

No, s obzirom na promo fotografiju na kojoj se vidi uređaj koji sliči na iPad te glasine koje već mjesecima govore da taj uređaj stiže u ožujku, možemo sa sigurnošću reći da ćemo za desetak dana ugledati iPad 3.

Možemo očekivati bolji zaslon, brži procesor i bolju kameru, no Apple je poznat po iznenađenjima, pa valja pričekati 7. ožujka da vidimo što nam je sve pripremio.

Zanimljivo je da je najava stigla u trenutku kad je u Barceloni na pozornici stajao Googleov izvršni direktor Eric Schmidt. On nije pokazao ništa novo ni revolucionarno, ali je rekao puno lijepih stvari o naporima koje Google čini da donese internet siromašnim zemljama. Podbadao je i Apple, spomenuvši da Google ne tuži svoje korisnike, no to mu se obilo o glavu, jer sad nitko ne priča o njegovom govoru, već svi sa zanimanjem čekaju iPad 3.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još