Tehnologija I TO SMO DOČEKALI

Windows Phone Marketplace dolazi u Hrvatsku

  • Autor: M. W.
  • 27.2.2012 14:00:24
  • 27.2.2012 11:31:45

Naša zemlja postaje jedna od 63 u kojima je moguće legalno i izravno nabaviti online aplikacije za Microsoftovu mobilnu platformu

Osim Hrvatske, Windows Phone Marketplace tijekom ožujka će postati dostupan u Bahreinu, Bugarskoj, Kostarici, Estoniji, Islandu, Iraku, Izraelu, Kazahstanu, Latviji, Litvi, Kataru, Rumunjskoj, Saudijskoj Arabiji, Slovačkoj, Sloveniji, Tajlandu, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ukrajini, Venezueli i Vijetnamu.

S pet novih tržišta predstavljenih ranije ove godine, to je ukupno - 63 zemlje.

Novi uređaji i tržišta prilika su i za domaće razvojne programere koji rade na Microsoftovim platformama. Puna podrška za njih neće odmah biti dostupna na svim novim tržištima, no nadamo se da će lokalni ogranak tvrtke iz Redmonda pokazati inicijativu i agilnost te pribaviti podršku u najkraćem mogućem roku.

Dok se to ne dogodi, programeri se mogu osloniti na program Global Publisher, u kojem su okupljene tvrtke koje rade s programerima kao posrednici.

Microsoft je također unaprijedio SDK za Windows Phone, prilagodivši ga za rad s uređajima koji imaju manje memorije. Puna inačica, zajedno s odgovarajućim licencama, bit će dostupna idućeg mjeseca.

Više informacija potražite ovdje.

Pogledajte kratki video o Windows Phone Marketplaceu:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još