tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+13

U BARCELONI ZA SVAKOG PONEŠTO

Najezda tableta iz Samsunga

Samsung je u Barceloni krenuo prvi, predstavivši gomilu novih uređaja puni dan prije službenog početka Mobile World Congressa

Datum objave:
26.2.2012 15:39

Zadnja izmjena:
26.2.2012 17:10

Ključna riječ ove godine je tablet: Samsung je predstavio čak tri nova uređaja te vrste, uz jedan poprilično neobičan pametni telefon.

Samsung Galaxy Tab 2 dolazi u dvije varijante: s ekranom dijagonale 7 i 10,1 inča, i oba su logične nadogradnje originalne serije Galaxy Tab.

Osim veličine ekrana, imaju vrlo slične specifikacije: procesor radnog takta 1 GHz, kamera razlučivosti 3 megapiksela (te dodatna VGA kamera za video razgovore) te Android 4.0.

Nešto drugačiji je Galaxy Note 10.1, tablet koji je logičan nastavak 5-inčnog Galaxy Notea i čija je glavna karakteristika, čini se po reklamnim panoima u hotelu Palace u Barceloni, korištenje stylusa.

S obzirom da većina modernih tableta nema i ne treba stylus, nismo sigurni da će korisnici pohrliti da kupe ovaj uređaj. U svakom slučaju, više detalja o novom Noteu ćemo saznati kasnije.

Na kraju, tu je Samsung Galaxy Beam, pametni telefon koji je ujedno i mobilni projektor. Ima dvojezgreni procesor radnog takta 1 GHz, zaslon dijagonale 4 inča, kameru razlučivosti 5 megapiksela te sada već pradavni Android 2.3.

No za one kojima su prezentacije svakodnevni dio posla ugrađeni mobilni projektor od 15 lumena koji prikazuje sliku dijagonale 50 inča definitivno će biti dodatni razlog za kupovinu ovog uređaja.

Više potražite na www.samsung.com.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr