tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+2
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+9

MARATON TARIFE

T-Mobile nudi fiksne i mobilne razgovore po istoj cijeni

Hrvatski Telekom od danas nudi dva sasvim nova tarifna modela, Maraton Pričaj i Maraton Šalji & surfaj, namijenjena korisnicima na bonove

Datum objave:
3.2.2012 15:30

Zadnja izmjena:
3.2.2012 18:17

Nove tarife, tvrde u T-Mobileu, omogućuju najpovoljnije komuniciranje na tržištu prema više od tri i pol milijuna mobilnih i fiksnih brojeva HT-a u Hrvatskoj.

Kako bi korisnici ostvarili pogodnosti, ne treba im nadoplata; dovoljno je imati aktivan korisnički račun koji je potrebno redovito nadoplaćivati bonom bilo koje vrijednosti.

Tarifa Maraton Pričaj omogućava maratonske razgovore prema više od tri i pol milijuna brojeva mobilnih i fiksnih korisnika HT-a. Točnije, korisnici tarifnog modela Maraton Pričaj za razgovore unutar HT-ove fiksne i mobilne mreže plaćaju samo prvu minutu te naknadu za uspostavu poziva, nakon čega je cijena 0 kuna. Korisnicima je na raspolaganju 1.000 minuta koje mogu potrošiti u 30 dana.

Maraton Šalji&Surfaj tarifni model donosi povoljnije cijene SMS-a i podatkovnog prometa pa tako korisnici mogu slati SMS po cijeni od 0,14 kuna unutar T-Mobile mreže te 0,29 kuna prema ostalima, a najboljom mobilnom mrežom surfaju za 0,50 kuna/MB.

Najzahtjevnijim korisnicima na raspolaganju je tarifni model Maraton XL koji donosi najbolje od obje tarife. Nadoplatom bona u vrijednosti od 100 kuna ili više, korisnicima tarifa Maraton Pričaj ili Maraton Šalji & surfaj automatski se aktivira tarifni model Maraton XL koji uključuje besplatne pozive nakon prve minute prema fiksnim i mobilnim brojevima HT-a, povoljne cijene SMS poruka i podatkovnog prometa te dodatno povoljniju cijenu poziva prema ostalim mrežama od 0,49 kn/min.

Sve što korisnici trebaju napraviti za korištenje novih T-Mobile tarifa na bonove je poslati besplatnu SMS poruku sadržaja A na broj 1523 i odabrati željenu tarifu. Također, prijelaz na novi tarifni model mog realizirati i putem portala Moj Telekom, HT-ove službe za korisnike ili u T-Centrima.

Više o novim tarifama saznajte ovdje.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr