U CENTRU GRADA

Lenovo otvorio prvi hrvatski Exclusive Store

02.02.2012 u 16:04

Bionic
Reading

Zagrebački Lenovo Exclusive Store službeno je otvoren, u suradnji s Mikronisom, u Jurišićevoj ulici. U prvih mjesec dana zabilježio je 26 tisuća posjetitelja

To je prvi 'brand experience store' u Hrvatskoj koji na jednom mjestu nudi proizvode i dodatnu opremu. Osim Zagreba, od gradova istočne i jugoistočne Europe imaju ga još i Bratislava, Prag, Sofija, Patras i Solun.

Gosti na otvaranju među prvima u Hrvatskoj imali su priliku vidjeti nove prijenosnike IdeaPad serija Y, S i Z. Predstavljena su AIO stolna računala - Lenovo C200 i ThinkCentre Edge 91z.

'Drago mi je što imam čast predstaviti našu novu seriju računala namijenjenu krajnjim korisnicima i AIO stolna računala za 2012. upravo ovdje u prvom Lenovo Exclusive Storeu u Zagrebu.

Ovim otvaranjem još jednom potvrđujemo predanost Lenova hrvatskom tržištu kao i namjeru da hrvatskim korisnicima nastavimo predstavljati vrhunske proizvode koji postavljaju standarde u inovativnosti i dizajnu potrošačke tehnologije', izjavio je Jovan Glamočanin, menadžer te tvrtke za srednju i jugoistočnu Europu.

'Hrvatski korisnici već su prepoznali prednosti i posebno iskustvo koje Lenovo Exclusive Storea pruža, budući da u smo dva mjeseca od otvaranja zabilježili više od 26.000 posjetitelja.Specijalizirana trgovina omogućit će korisnicima da razgledaju i isprobaju nove proizvode Lenova prije kupnje te da dobiju stručni savjet, a sve u ugodnoj atmosferi i uz vrhunski doživljaj', izjavila je Gordana Puhelek, direktorica tvrtke Mikronis.

Posebni gosti su bili alpinist Stipe Božić i rukometaš Zlatko Horvat.