Tehnologija ZA RAD NA DALJINU

Novi Canonov skener s USB napajanjem

  • Autor: M. W.
  • 12.1.2012 12:35:16
  • 12.1.2012 11:40:36

Osim što ga se napaja putem kabela za USB, model imageFORMULA P-215 skenira do 15 stranica u minuti

Namijenjen je malim i kućnim uredima te profesionalcima koji rade na daljinu. Kompatibilan je s operacijskim sustavima za računala Mac i PC te podržava mobilni rad zahvaljujući mogućnosti izravnog skeniranja u aplikacijama u oblaku, kao što su GoogleDocs, Evernote i SharePoint.

Može skenirati do petnaest stranica u minuti te zabilježiti obje strane dokumenta u jednom prolazu. U skener je ugrađen automatski ulagač dokumenata koji podržava do dvadeset listova.

Zahvaljujući ugrađenoj programskoj opremi CaptureOnTouch Lite, korisnici ga mogu koristiti bez instaliranja dodatnih upravljačkih programa i druge programske opreme.

Sadrži i upravljačke programe ISIS/TWAIN za korisnike sustava Windows te upravljački program TWAIN za korisnike sustava Mac, čime se omogućuje standardizirano povezivanje i korištenje u raznovrsnim slikovnim aplikacijama.

Ima i poseban utor za ulaganje kartica namijenjenim skeniranju debelih plastičnih identifikacijskih iskaznica i graviranih posjetnica.

Nasljednik modela P-150 i P-150M nudi optičku razlučivost od maksimalno 600 tpi te automatsko prepoznavanje veličine stranice, ispravljanje ukošenosti i automatsko prepoznavanje usmjerenja teksta i boje.

Uz njega se isporučuju raznovrsne programske aplikacije, kao što su CaptureOnTouch i BizCard, koje je moguće dalje razvijati i prilagođavati vlastitim rješenjima.

Model imageFORMULA P-215 dostupan je na europskom tržištu od siječnja ove godine, po cijeni od 295 eura (oko 2.200 kuna).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još