RUČNA MULTIMEDIJA

Filmovi u pokretu ugodniji su uz iriver P7

09.04.2009 u 12:51

Bionic
Reading

Tvrtka iriver svoje novitete javnosti je pokazala još tijekom siječnja na sajmu CES 2009 u Las Vegasu. Jedan od njih, multimedijski player P7, spreman je za izlazak na tržište

Sam iriver svog novog mališana promovira kao 'ultimativni prijenosni uređaj za gledanje filmova', što i nije tako daleko od istine.

P7 će zbog ugrađene potpune podrške za multimediju uspješno zavrtjeti bilo kakav video format MPEG, DivX, RM, RMVB i H.264  te audio format MP3, WMA, OGG, ASF, FLAC, APE i WAV, a na uređaju možete slušati i prijem radijskog programa.

Uređaj gotovo u potpunosti prekriva 4,3-inčni LCD ekran osjetljiv na dodir, podatkovni prostor proširuje se dodatnom microSD memorijskom karticom, na računalo se spaja vezom USB 2.0, a ugrađena baterija trebala bi omogućiti do sedam sati reprodukcije videa, odnosno, 35 sati reprodukcije audio zapisa.

iriver P7 dostupan je u dvije inačice – kao model kapaciteta osam gigabajta po cijeni od 179,99 te kao model kapaciteta 16 gigabajta po cijeni od 209,99 dolara.