W43

Nova serija Full HD monitora iz LG-ja

09.04.2009 u 06:44

Bionic
Reading

LG Electronics predstavio je novu seriju monitora Full HD 16:9 W43, koji filmove i igre te ostale multimedijske sadržaje prikazuju u punoj veličini i rezoluciji, bez izobličenja. Monitori iz ove serije, dostupni u veličinama zaslona od 15,6 do 23,6 inča, tankog su i elegantnog, blago zakrivljenog dizajna

Monitori 16:9 iz serije W43 širi su od 16:10 monitora, koji su trenutačno najzastupljeniji na tržištu. Prednost LG-jevih monitora je i superiorna 1080p Full HD rezolucija koja ne poboljšava samo prikaz filmova i igara, već i tekst čini oštrijim. Dodana širina olakšava prikaz dvaju prozora na istom zaslonu, jedan pored drugoga, čime se dobiva na produktivnosti.

Elegantan i zaobljen dizajn monitora iz serije W43 posebno će se svidjeti onima koji veliku pozornost pridaju izgledu monitora u svojim domovima i uredima. Tanak dizajn s istančanim krivinama serije W43 pruža sofisticiran ugođaj i poboljšava gledanje filmova, igranje videoigara ili rad na računalu općenito.

Skup dodatnih značajki, koji u LG-u nazivaju Fun Package, seriju W43 čini još zabavnijom za cijelu obitelj. Njezin 4:3 prikaz u punoj širini starije igre i video sadržaje prikazuje preko cijelog zaslona, a ne na sredini u smanjenom prikazu kako je to bilo do sada. Značajka Photo Effects upotpunjuje doživljaj online videa i prezentacije fotografija s četiri posebne opcije: normalno, zamagljeno, sepija i monokromatsko.

LG-eva serija 16:9 W43 nudi vrhunsku kvalitetu slike i široki raspon kontrasta, uz elegantan i tanak dizajn. U kombinaciji s rezolucijom Full HD 1.920 puta 1.080, monitor pruža i omjer digitalnog kontrasta do 30.000:1, donoseći još dublju crnu boju naglašavajući svaki detalj u tamnim i sjenovitim scenama.

LG-e va serija W43 dostupna je u boljim hrvatskim trgovinama. Cijena modela W2343T je 1.499 kuna.