Tehnologija SNAGA ZAJEDNICE

Tportal na Facebooku broji više od 150.000 fanova

  • Autor: tportal.hr
  • 19.12.2011 15:44:29
  • 19.12.2011 11:31:25

Najveća od svih društvenih mreža, Facebook, opasno se bliži brojci od milijardu korisnika. U Hrvatskoj broj korisnika premašio je 1,5 milijun fejsbukaša, a tportal na ovoj društvenoj mreži već odavno nudi za svakoga ponešto

Tportal je na Facebooku prisutan već nekoliko godina, a na svom osnovnom profilu prikupili smo impresivnu brojku od gotovo 135.000 fanova. U svojoj dnevnoj interakciji s fanovima zahvaljujemo svakome fanu pojedinačno i nastojimo odabrati sadržaje prilagođene svakom segmentu korisnika.

Ipak, određene sadržaje odlučili smo izdvojiti.

Svi koje zanima apsolutno sve o sportu mogu pratiti našu fan stranicu posvećenu samo ovoj tematici, a za zaljubljenike u MAXtv Prvu Ligu također smo pripremili posebnu fan stranicu.

Kulturnjaci, korisnici koji ne mogu propustiti nijedan dan bez sadržaja ove tematike, svoje web preglednike neka usmjere na Kultura.tportal.hr.

Politika, gospodarstvo, crna kronika i slična tematika objedinjena je na našoj fan stranici posvećenoj ovoj vrsti vijesti, a svi zainteresirani za magazinske teme, estradu, film, glazbu i slično, slobodno neka na Facebooku prate naš magazinski dio.

Petra Nižetić svakodnevno osvježava vlastitu stranicu posvećenu Modi komodi, dok naša food stilistica Jelena sve o gastronomiji donosi na stranici Sjedi i Jedi.

Golišave sadržaje svakako pratite kod ekipe Supermena.

Kao što vidite, pripremili smo doista raznovrstan izbor tema, a na svakoj od fan stranica donosimo vam najnovije vijesti, videoisječke, nagradne igre i zabavu u svim oblicima i formatima.

Tportalova Bela na Facebooku ima impresivnu bazu od 70.000 korisnika svakog mjeseca!

Još jednom koristimo priliku da zahvalimo svim svojim fanovima na Facebooku!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još